Laagste prijs garantie!

Laagste prijs garantie

Campingbed.eu is altijd de meest voordelige keuze omdat wij ons assortiment het goedkoopst aanbieden. Wij bieden u de laagste prijs garantie! We zorgen dat we de prijzen goed in de gaten houden en aanscherpen waar dat nodig is. Wanneer u bij een andere baby(web)winkel hetzelfde product vindt tegen een lagere prijs, dan zullen wij u dezelfde lage prijs aanbieden.

Hebt u het artikel al gekocht?

Wanneer u binnen 14 dagen na bestelling hetzelfde product tegen een lagere prijs kunt bestellen bij een andere babyspeciaalzaak, ontvangt u van ons het verschil in prijs in de vorm van een waardebon. Mits het voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is in nieuwstaat, direct uit voorraad leverbaar en in originele, ongeopende fabrieksverpakking.
  • Aan dezelfde actie-, leverings- en verkoopvoorwaarden wordt voldaan.
  • Het artikel wordt aangeboden door een Nederlandse babyspeciaal(web)winkel welke officieel erkend wordt door de leverancier.

Laagste prijsgarantie geldt niet voor showroommodellen en korte of speciale acties. U dient zelf te bewijzen dat aan de voorwaarden wordt voldaan.

Campingbed.eu behoudt zich het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Neem contact op met onze klantenservice (verkoop@babysupershop.eu of 013-5359443) als u een artikel hebt gezien voor een lagere prijs dan wij op dit moment aanbieden.