Bedtent

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Bedtent

Een bedtent is niet hetzelfde als een campingbedje. Een bedtent wordt over een matras heen gezet waardoor het bed van uw kindje wordt omgetoverd tot een speeltent. Een vrolijke bedtent maakt de kamer van uw kindje meteen veel leuker en spannender. Bijgevolg wordt het makkelijker om uw kindje elke avond opnieuw naar bed te brengen, want uw kindje kan elke nacht in een tent slapen in zijn/haar eigen slaapkamer. Niet alleen is een bedtent super om in te slapen, het is ook heel erg handig. Door het muggengaas in de bedtent kan u de muggen op een afstand houden en slaapt uw kindje goeed. De bedtent geeft uw kindje ook een gevoel van veiligheid. De bedtent beschermt hem/haar tegen uit bed vallen.

Bedtent maten

Een bedtent is verkrijgbaar in verschillende maten. Op Campingbed.eu vindt u de bedtent van 70x150 centimeter en de bedtent van 90x200 centimeter. De eerste bedtent is geschikt voor juniorbedden en de tweede bedtent in geschikt voor eenpersoonsbedden. Het kan soms een hele klus zijn om kinderkamer mooi en leuk in te richten. Met een bedtent is dit probleem verleden tijd. De bedtent maakt uw kinderkamer meteen stukken leuker en spannender.

Uw bedtent kopen op campingbed.eu

Op campingbed.eu vindt u niet enkel bedtenten, maar ook campingbedden, matras campingbedje campingbed accessoires van verschillende merken als Baninni, Travel cot en Esprit. De keuze aan artikelen is enorm. Maar wij bieden u niet alleen veel en goede producten. Ook een uitstekende service kan u bij ons verwachten. Zo bezorgen wij niet enkel in Nederland, maar ook in België binnen de twee werkdagen. Daarnaast kan u er bij ons zeker van zijn dat u veilig kan betalen. Als u toch niet tevreden bent van uw aangekochte producten, kan u deze terugsturen en ruilen of uw geld terug vragen. Dat is geen enkel probleem. Heeft u nog meer vragen? Neem dan zeker contact met ons op op het nummer 0900-5081000.