Campingbedje

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Campingbedje

Een campingbedje is super handig als u uw op visite wil gaan en uw baby wil meenemen. Ook kan u een campingbedje bij oma en opa of bij de oppas zetten als deze op uw baby moeten passen. De bedjes zijn heel makkelijk invouwbaar, maar zijn er toch tegen bestand dat het bedje plots inklapt. Als u het campingbedje hebt ingeklapt, kan u deze eenvoudig overal mee naartoe nemen. Vaak wordt het campingbedje geleverd samen met een handige draagtas en een standaard matrasje. Op die manier kan uw baby onmiddellijk genieten van zijn of haar nieuwe campingbedje en er in spelen en slapen.

Uw campingbedje mee op reis

Een campingbedje is natuurlijk ook ideaal om mee te nemen als u op reis gaat. Hier is het gewicht van het campingbedje van groot belang. Zeker wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat. Het beste is dus dat u zoekt naar een campingbedje dat u klein kan opvouwen en dat eenvoudig is om overal mee naartoe te nemen. Soms krijgt u de toestemming om uw campingbedje mee op het vliegtuig te nemen als handbagage. Zo kan uw baby rustig genieten van zijn of haar campingbed tijdens een tussenstop of een overstap en een klein dutje doen.

Verschillende merken campingbedje

Een campingbedje kan u kopen in verschillende kleuren en maten. Ook bieden wij u een aantal merken aan zoals:

Naast ons breed assortiment aan merken, bieden wij u ook verschillende accessoires voor uw campingbedje. Zo hebben wij commodebladen, matrasjes en bodemverhogers. Wij bieden niet alleen producten aan. Ook voor een uitstekende service bent u bij Campingbed.eu aan het juiste adres. Wij bezorgen niet alleen in Nederland, maar ook België binnen de twee werkdagen. Bent u niet tevreden over uw bestelling, dan kan u deze gewoon terugsturen en inruilen voor een ander product of u kan uw geld terugvragen. Heeft u nog bijkomende vragen waarop u het antwoord niet vindt op onze website? Neem dan zeker contact met ons op op het nummer 0900-5081000.