Deryan

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Deryan

Deryan is een zeer bekend merk in de babywereld. Innovatie staat hier voorop. Deryan helpt bij het ontwikkelen van nieuwe producten en deze producten worden ook door Deryan op de markt gebracht. De Deryan Travel Cot en de Deryan Bike-a-way voetenzak behoren tot de succesvolle producten van Deryan.

De Deryan Travel Cot en de Deryan Bike-a-way

De Deryan Travel Cot is een erg handig campingbedje om mee te nemen op reis. Dit komt doordat het eenvoudig uit te klappen is, en weer op te vouwen is tot een zeer compact formaat. De DeryanTravel cot is binnen twee seconden uitgeklapt en binnen tien seconden weer in geklapt. Doordat het tot een zeer compact formaat op te vouwen is, neemt het bijna geen ruimte in en zo brengt het geen extra last mee om de Deryan Travel Cot mee te nemen.

Een ander product van Deryan is de Deryan Bike-a-way. Dit is een innovatief product bestaande uit een waterafstotende zak en poncho. Op die manier raakt uw kindje niet meer doorweekt als het hevig regent.

Deryan op campingbed.eu

Op campingbed.eu vindt u niet alleen producten van Deryan. Ook andere merken als Baninni en Esprit kan u bij ons vinden. En daarnaast verkopen wij op campingbed.eu ook accessoires voor uw campingbedje waardoor uw kindje nog meer kan genieten van zijn of haar campingbedje. Naast al onze producten kunnen wij u ook een uitstekende service bieden. Wij bezorgen uw bestelling zowel in Nederland als in België binnen de twee werkdagen. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op uw bestelling en kan u er meteen van genieten. U kan er bij ons zeker van zijn dat uw betaling veilig verloopt. Bent u toch niet tevreden over uw aangekochte product(en) dan kan u deze altijd terugsturen en ruilen of uw geld terug vragen. Heeft u toch nog bijkomende informatie nodig die u niet op onze website kan vinden? Neem dan zeker contact op met ons op het nummer 0900-5081000.