Travel-cot

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Travel Cot. Wat is dit?

De Travel Cot is een product van Deryan. Het campingbedje is voorzien van een matras en vliegengaas. Op die manier kan uw kindje zacht slapen en spelen, zonder dat het last krijgt van muggen of vliegen. De Travel Cot zorgt ervoor dat het onhandig opvouwen van het campingbedje voorbij is. De Travel Cot van Deryan is heel eenvoudig op te zetten, zeer licht en ook zeer compact. Hierdoor is het heel makkelijk om de Travel Cot overal mee naartoe te nemen zonder dat deze veel plaats in neemt in de koffer van uw auto of in het vliegtuig.

Travel Cot is gebruiksvriendelijk en veilig

Als eerste is de Travel Cot gebruiksvriendelijk. U kan de Travel Cot in twee seconden uitklappen en binnen de acht seconden weer inklappen. Ook is de Travel Cot heel makkelijk om mee te nemen. Door het lichte gewicht dat tussen1,5 en 3,5 kg ligt, is de Travel Cot ideaal om mee te nemen op vakantie. Naast het feit dat de Travel Cot gebruiksvriendelijk is, is hij ook veilig. Dit komt doordat het materiaal van de Travel Cot gemaakt is van een brandwerende stof. Deze stof is ook voor 50% UV bestendig. Niet alleen het materiaal waarmee de Travel Cot gemaakt is, maakt dit campingbedje veilig. Ook de dubbele bodem die er in is gemaakt zorgt mee voor de veiligheid. Door deze dubbele bodem, waar de matras gestoken kan worden, kan uw kindje niet van het matrasje vallen.

Koop Travel Cot op campingbed.eu

Op Campingbed.eu koopt u uw Travel Cot. Maar wij bieden niet alleen Travel Cot aan. Ook Esprit en Colorfull Collection zijn merken in ons assortiment. Naast onze laagste prijs garantie bieden wij ooknog andere diensten aan. Zo kunnen wij u een uitstekende service garanderen waarbij we leveren in zowel Nederland als België binnen de twee werkdagen. Ook ruilen of uw geld terug vragen is mogelijk bij ons.