Childhome

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Childhome campingbed

Een Childhome campingbed maakt een einde aan uw zorgen over op vakantie gaan met uw kindje. Met een Childhome campingbed is een goede nachtrust voor uw baby namelijk verzekerd. Uw kindje valt heerlijk in slaap in een comfortable en juiste lighouding. De volgende dag is uw kindje goed uitgerust en kunnen jullie samen genieten van een nieuwe vakantiedag!

Kijk voor een Childhome campingbed of één van de vele andere baby- en kinderproducten in het uitgebreidde assortiment van Campingbed.eu.

Op reis met een Childhome campingbed

Op pad gaan met uw kindje en met een Childhome campingbed was nog nooit zo gemakkelijk. Een Childhome campingbed kunt u namelijk al gebruiken voor baby’s vanaf de geboorte. U kunt gebruik maken van een Childhome campingbed, totdat het kindje een lichaamsgewicht van 15 kg heeft bereikt. Dan kunt u overstappen op een readybed.

Een Childhome campingbed staat bekend om haar compactheid. Mocht uw kindje gaan logeren bij opa en oma, dan vervoert u het bedje gemakkelijk met de auto of de fiets. Een Childhoome campingbed is namelijk zeer gemakkelijk in- en uit te vouwen. Wanneer het bedje ingeklapt is, past het gemakkelijk in de opbergtas en kunt u het Childhome campingbed vervolgens vervoeren of opbergen. Daarnaast is het campingbedje in een hand omdraai weer op te zetten.