Esprit

Tijdelijk niet in voorraad.

Esprit campingbed

Ook voor een Esprit campingbed kunt u bij Campingbed.eu terecht! Bent u van plan een paar nachtjes weg te gaan? Dan biedt Esprit campingbed een ideale en comfortabele slaapplek voor uw kindje bij Campingbed.eu. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over de rust van uw kindje en kunnen jullie samen gaan genieten van de vakantie. Daarnaast is een Esprit campingbed ook geschikt voor een logeerpartijtje bij opa en oma. Bekijk snel het assortiment van de Esprit campingbed en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Voordelen van het Esprit campingbed

Een Esprit campingbed heeft voor u verschillende voordelen. Wij begrijpen als geen ander dat een campingbedje een comfortabele en vooral veilige plek voor uw kindje moet zijn. Daarnaast moet het Esprit campingbed gemakkelijk te vervoeren zijn. Een campingbedje van het merk Esprit is zeer eenvoudig in te klappen en is binnen enkele seconden opgezet. Bij een Esprit campingbed wordt een handige opbergzak geleverd. Zo pakt u na afloop van de reis u spulletjes en ook het campingbedje weer gemakkelijk in. Met dank aan het zachte gewatteerd matrasje, is het Esprit campingbed ideaal te gebruiken als een tweede bedje.

Maak het Esprit campingbed compleet

Een Esprit campingbed maakt u helemaal af met diverse soorten campingbed accessoires. Onder camping accessoires verstaan wij alles wat u kunt gebruiken in en bij het campingbedje. U kunt hierbij denken aan een klamboe, een bodemverhoger of bijvoorbeeld een commodeblad. Alles wat u zich maar kunt bedenken om uw kindje in de watten te leggen, vindt u op onze website. Bekijk dus snel het assortiment. Bij eventuele vragen kunt u contact op nemen met ons team via 0900-5081000 of door te mailen naar verkoop@babysupershop.eu.