Over campingbed

Campingbed.eu is de online babysuperstore voor Nederland en Belgie.

Met een super service en dat tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment Campingbedjes biedt Campingbed.eu alle voordelen op het gebied van uitgebreide informatie, veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Kopen bij Campingbed.eu doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment
  • je veel artikelen binnen één dag bezorgd krijgt
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk


Je bent altijd welkom bij Campingbed.eu

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch (0900-5081000) als per e-mail (verkoop@babysupershop.eu).

Veilig betalen bij campingbed.eu

Campingbed.eu heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening (IBAN)nummer is Rabobank NL77 RABO 0170 5128 35. De BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle producten

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle artikelen uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgd op ieder adres

De populairste artikelen worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling.

Retourservice

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je het product niet wilt? Het artikel kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket (dus niet IN het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.

Partners waarmee wij linken

Op de volgende pagina vindt u alle partners waar wij mee linken