Readybedden

Tijdelijk niet in voorraad.

Readybedden

Readybedden, ze staan bekend om de snelle gereedheid! Niks is zo fijn als uw kindje snel en vooral comfortabel kan slapen. Readybedden bieden de perfecte oplossing wanneer u op reis of op visite gaat. Daarnaast zijn readybedden ideaal voor een logeerpartijtje! Een readybed is namelijk zeer snel op te zetten en op te bergen. Zo neemt u readybedden overal gemakkelijk mee naar toe.

Waarom readybedden?

Readybedden zijn geschikt voor junioren en ideaal wanneer uw kindje op vakantie of uit logeren gaat. Een readybed is voorzien van een slaapzak, zodat u in één pakketje een volledig bed heeft! Daarnaast is een readybed gemakkelijk op te zetten. Het bed wordt namelijk geleverd met een handige pomp. Een standaard readybed heeft een afmeting van 62 x 20 x 150 cm. Tevens zijn readybedden uit te wassen op 30 graden, zodat het bedje een schone plek is en blijft. Het readybed wordt geleverd met een handige draagtas, zodat het bed erg gemakkelijk mee te nemen is en uw kindje vervolgens in een handomdraai heerlijk kan gaan slapen!

Naast readybedden

Naast readybedden bieden wij u nog veel meer! Wat dacht u van traphekjes, een buggy of kinderwagens? Daarnaast bieden wij u niet alleen baby- en kinderartikelen van topmerken, maar ook een uitstekende service. Zo leveren wij u bestelling al binnen twee werkdagen bij u thuis in Nederland of België. Mocht de bestelling toch niet zijn wat u verwachtte, dan kunt u de producten gemakkelijk omruilen of uw geld terug krijgen.

Readybedden bij Campingbed.eu

Heeft u nog vragen hebben over de readybedden, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!