Reisbed / Box

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Reisbedje

Een reisbedje, ook wel een campingbedje genoemd, is dé ideale oplossing wanneer u op vakantie gaat. Het grote voordeel van een reisbedje is dat u het gemakkelijk mee neemt en in een handomdraai opzet. Daarnaast biedt het reisbedje uw kindje een veilige en comfortabele plek om te spelen en heerlijk te slapen. Neem een duik in het assortiment en ontdek welk reisbedje geschikt is voor u en uw kindje!

Een reisbedje – verschillende soorten

Een reisbedje is te verkrijgen in verschillende soorten varianten. In het assortiment van Campingbed.eu vindt u onder andere de volgende merken, die een reisbedje aanbieden:

Het aanbod aan reisbedjes is dus enorm! Daarnaast kunt u het campingbedje aanvullen met leuke campingbed accessoires. Zo maakt u van het tijdelijke slaapplekje van uw baby een mooie en gezellige omgeving.

Een reisbedje kopen

Een reisbedje besteld u gemakkelijk online op Campingbed.eu! De meeste reisbedjes zijn direct uit de voorraad leverbaar. Zo heeft u uw bestelling al binnen twee werkdagen in huis. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Mochten de bestelde artikelen u toch niet bevallen, dan kunt u deze gemakkelijk ruilen of uw geld terug krijgen!

Bij eventuele vragen kunt u contact op nemen met onze klantenservice. Deze is telefonisch te bereiken via 0900-5081000 of via verkoop@babysupershop.eu .