Campingbed Travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple
  • Travel-cot Deryan Baby Luxe Red 2018

Campingbed Travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Campingbed Travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple

 Dit superhandige campingbed van Deryan is heel gemakkelijk om overal mee naar toe te nemen. Het is het kleinst opgevouwen campingbed wat er op dit moment bestaat. En is ook nog eens heel eenvoudig in en uit te klappen. Ideaal om mee te nemen voor en langere vakantie maar ook voor de dagelijkse logeerpartijen. Uitklappen gaat eigenlijk vanzelf, wanneer u het Campingbed travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple uit de draagtas haalt en op de grond zet ontvouwt het cambing bed zich vanzelf tot een tentje. Het campingbed wordt geleverd inclusief handige draagtas, slaapmatje en een opblaasbaar matras en is dus een compleet campingbed. Met het campingbed travel-cot Deryan Baby deluxe Purple heeft alles wat nodig is om uw kindje op elke locatie een comfortabele slaapplek te kunnen geven.

Meer informatie
Minder informatie

Van € 69,99

Voor € 49,99

In voorraad

Van € 69,99

Voor € 49,99

In voorraad

Uitgebreide informatie

Campingbed Travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple

Een Travel-cot is eigenlijk een soort zelf uitklapbaar campingbed in de vorm van een tentje. Het campingbed is heel gemakkelijk  in en uit te klappen. Het campingbed Travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple heeft de volgende eigenschappen:

licht van gewicht, ongeveer 2 kilo;
Ingeklapt zijn de afmetingen 36 x 36 x 10 centimeter;
Uitgeklapt zijn afmetingen 120 x 75 x 46 centimeter;
Slaapmatje en oblaasbaar matras zijn inbegrepen;
Inclusief handige reistas

Bekijk in het filmpje hieronder hoe gemakkelijk het Campingbed Travel-cot Deryan Baby Deluxe Purple te gebruiken is

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Campingbed.eu een campingbed, travelcot of campingbed acccessoire heeft gekocht, wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en ontvangst van betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Campingbed.eu kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Campingbed.eu gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Campingbed.eu kunt u op diverse manieren betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven