Travel Cots

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Travel cot

Een travel cot biedt u de mogelijkheid om met uw baby of kindje op reis of een weekendje weg te gaan. Een travel cot is een handige pop-up campingbedje/tentje, die gemakkelijk mee te nemen is. De onderdelen van een travel cot zijn allen makkelijk op te vouwen, waardoor het product gemakkelijk op te bergen is. Een travel cot neemt u zo mee de auto of het vliegtuig in, zonder dat het veel ruimte in beslag neemt!

Voordelen van een travel cot

Met dank aan een travel cot ligt u baby niet alleen comfortabel, maar is hij/zij ook goed beschermd tegen insecten, zon en wind. Een travel cot is niet alleen handig als u op vakantie gaat, maar ook wanneer u een dagje naar het strand of bij iemand op visitie gaat biedt een travel cot de perfecte oplossing! Een travel cot is gebruiksvriendelijk, veilig, innovatie en zeer functioneel. Zo is een travel cot gemakkelijk op te vouwen tot een zeer compact formaat. Daarnaast is het matrasje van een travel cot zelfopblaasbaar. Het matrasje heeft een zeer goede isolatie en door het schuim / lucht in het matrasje, wordt het gewicht van de baby goed verdeeld. Zo slaapt u baby in een goede houding.

Naast een travel cot

U kunt naast een travel cot nog vele andere baby- en kinderartikelen op Campingbed.eu bestellen! Zo treft u in het assortiment ook readybedden, een campingbedje, een autostoel, traphekjes en nog veel meer! Naast onze kwalitatief hoge producten, bieden wij u nog meer voordelen! Zo bezorgen wij binnen twee werkdagen uw bestelling bij u thuis in Nederland of België. Daarnaast kunt u de producten eenvoudig retourneren, mocht de bestelde producten niet zijn wat u verwachtte. Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met ons team, zij helpen u graag verder!